Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Book din rejse med www.flybillet.dk

Søg rejse her

Nyhedsbrev

Velkommen til Flybillet.dk – billige rejser i hele verden


Vores mål er at tilbyde dig markedets laveste priser på rejser! Du kan booke rejsen nemt og trygt hos Flybillet.dk. Hos os finder du et bredt udbud af rejser blandt 650 flyselskaber, 240.000 hoteller, ferieboliger i op mod 80 lande samt udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser.

Vi fylder 50 Boeing 737-fly hver dag
Flybillet.dk indgår i Den Danske Rejsegruppe, som er ejet af Etraveli AB (publ), Nordens førende e-handelsselskab for onlinerejser og med aktiviteter i 25 lande i Europa. Med 2,6 mio. kunder og 1,6 mio. solgte rejser i 2014 fylder Etraveli 50 Boeing 737-fly hver dag. Koncernen har solid erfaring i branchen og har haft rejsebureauaktiviteter siden 1989 som et af de første e-handelsselskaber for onlinerejser i Norden.

Trygt valg
Det er trygt at handle hos os, da vi anvender den højeste krypteringsstandard på markedet, så ingen utilsigtet får adgang til dine personlige oplysninger.

Etravelis bruttosalg de seneste fem år er steget fra 3 mia. til 8,5 mia. kroner om året, svarende til en årlig tilvækst på 19 procent.

Flybillet.dk er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har stillet garanti i Rejsegarantifonden.

Vores medarbejdere er IATA-certificerede og har specialviden inden for rejsebranchen.

Træf et TRYGT VALG - book med Flybillet.dk. Læs mere her.

Ansvarlig for al markedsføring på dette websted er Den Danske Rejsegruppe.

Vi byder dig velkommen til bookning af din næste rejse hos os!

 

 

Header
Subject
Body
Footer