Book din rejse med www.flybillet.dk

Lav søgning her

Nyhedsbrev

Flybillet.dk - Genvejen til resten af verden

Hos Flybillet.dk mener vi at rejsen er meget mere end bare en billig flybillet. Derfor kan du let og problemfrit bestille alt fra flybilletter, hotelovernatninger og billeje på vores site og selvfølgelig til meget fordelagtige lave priser. Vi ønsker at tilbyde vores kunder muligheden for at bestille den næste store drømmerejse til den bedst mulige pris. Vi ønsker at du skal føle dig tryg og sikker når turen er godt booket.

Al betaling af hjemmesiden sker med PBS Certificeret SSL-kryptering teknologi og alle data bliver behandlet som strengt fortrolige. Du kan med andre ord trygt og sikkert bestille din rejse på flybillet.dk.

Flybillet.dk / Den Danske Rejsegruppe er medlem af rejsegarantifonden (1447) og du er derfor omfattet af rejsegarantifonden når du køber pakkerejser med fly & hotel hos os.Flybillet.dk er ejet af Den Danske Rejsegruppe. Ansvarlig for al markedsføring på dette site er Den Danske Rejsegruppe. Den Danske Rejsegruppe / flybillet.dk er formidler af flybilletter og rejser på vegne af flyselskaberne. Vi sælger ikke rejser i vores eget navn.

Den Danske Rejsegruppe ejes af European Travel Interactive (eTRAVELi), som er Nordens største online rejsebureaukoncern med den højeste markedsandel i Norden. For mere information om eTRAVELi, pressekontakt og karrieremuligheder i koncernen kan du besøge www.etraveli.com.

Flybillet.dk blev etableret den 1. Juli 1999 og er den første og ældste online rejseagent på det danske marked. Den 1. September 2009 blev Flybillet.dk købt rejsebureau gruppen European Travel Interactive AB (eTRAVELi) som er en af de førende virksomheder indefor rejsebranchen. Med købet af Flybillet.dk tilbydes kunderne en endnu bredere vifte af produkter og tjenesteydelser og Flybillet.dk kommer til at få en styrket position på det danske marked.

 

Header
Subject
Body
Footer