Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Book din rejse med www.flybillet.dk

Søg rejse her
pdf print

Salgsbetingelser


Ansvar for rejsens gennemførelse
Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Flybillet.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer. Vi sælger ikke rejser i vores eget navn. Vi har ikke ansvaret for eventuelle tidstabelsændringer, annullerede flyafgange, konkurs, mistet bagage, bagage som ikke indgår i billetprisen eller andre begivenheder som har med rejsens gennemførelse at gøre.

Vi har heller ikke ansvar for problemer i forbindelse med hotelophold eller udlejningsbiler. Sådanne problemer har de respektive leverandører ansvaret for. Derfor skal eventuelle krav med anledning af dette fremføres direkte til respektive leverandør.

Flypriser og ledige pladser er baseret på information direkte fra flyselskaberne og hotellerne (leverandører). Den Danske rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Flybillet.dk formidler denne information. Vi forbeholder os retten til inden for 24 timer (eller førstkommende hverdag) at kontakte dig for evt. plads - og prisændringer samt aflysning baseret på information fra leverandøren. Vi tilbyder ferierejser til private.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Ændring og kontrol af oplysninger
Det er meget vigtigt at du helt fra starten foretager reservationen i det rette navn, dvs dit for- og efternavn i henhold til det navn som står i passet. Flybilletter er personlige og det er derfor ikke muligt at ændre i en allerede gennemført booking. Det er også meget vigtigt at du kontrollerer at ud- og hjemrejsedatoerne stemmer overens med din ønskede rejse, inden du gennemfører din bestilling.

For at foretage en bestilling hos Flybillet.dk skal du være fyldt 18 år. Visse lande tillader ikke indrejse i landet uden værge for børn under 18 år, eller med bekræftelse fra værges side. Venligst kontakt det respektive lands ambassade for yderligere information.

Kundens ansvar
Kunden har ansvaret for at læse salgsbetingelserne inden købet og forpligter sig til at kontrollere at stavningen af navnet i bookingen stemmer overens med stavningen af navnet i passet.

 • Vi beder dig venligst kontakte Flybillet.dk omgående, såfremt du ikke har modtaget din bekræftelse via e-mail i løbet af nogle minutter efter bestillingstidspunktet. Så snart du har modtaget din bekræftelse, beder vi dig venligst kontrollere at samtlige oplysninger er korrekte. Ved eventuelle uklarheder beder vi dig kontakte Flybillet.dk omgående.
 • Vi beder dig holde øje med den e-mail adresse som du angav i bookingen jævnligt, eftersom al korrespondance med Flybillet.dk sker via e-mail.
 • Du kan kontrollere dine flytider og eventuelle tidstabelsændringer på både din ud- og hjemrejse via den link som er vedhæftet i din bekræftelse eller direkte hos flyselskabet.
 • Undersøg altid med det respektive flyselskab hvilken terminal flyet afgår fra.
 • For at lave kontrol af flyselskabets incheckningstider i de forskellige lufthavne som du benytter på din rejse. Vi tilråder alle vores kunder til at komme i god tid til lufthavnen og check-in. Ved indenrigsrejser 1,5 time inden afrejse og øvrige flyvninger 2,5 time inden afrejse.
 • Undersøg altid de gældende visumregler for slutdestiantionen og eventuelle mellemlandinger hos ambassaden og flyselskabet.
 • Kontrollere altid samtlige vaccinationer som er nødvendige for rejsen.
 • Kontrollere gældende pasregler for respektive land samt udløbsdatoen på dit pass. Visse lande kræver at passet er gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomsten.
 • For rejser til og eller via USA gælder meget specifikke regler angående pas. Desuden er der krav på at passet skal være maskinlæsbart. Den amerikanske ambassade kan oplyse, hvilke regler som gælder for dig.
 • For  rejser til og eller via USA kræver de amerikanske myndigheder at samtlige passagerer søger indrejsetilladelse senest 72 timer før planlagt ankomst. Dette kan du læse mere om længere nede i vores salgsbetingelser.
 • Kontrollere altid at flyselskabet som du vælger tillader børn under 18 år, såfremt barnet skal rejse alene.


Lavprisselskaber (Norwegian)
Flybillet.dk vil give dig som kunde en så tydelig oversigt over udbudet af flybilletter som muligt. Derfor har vi også valgt at præsentere flyinformation og give dig mulighed for at bestille billetter med visse lavprisselskaber. Vær opmærksom på at bagagen ikke indgår i billetprisen, når du rejser med et lavprisselskab. Om du ønsker at medbringe bagage på rejsen, skal dette forudbestilles sammen med flybilletten Vi har ikke efterfølgende mulighed for at tilføje bagagen i bestillingen. I stedet for betaler du direkte til flyselskabet i lufthavnen og dette vil så være til en betydelig højere pris.

Kombination af enkeltbilletter (One-way combination)
Rejser markeret med "One-way combination" består af to enkeltrejser. Selvom strækningerne er booket sammen, er de uafhængige af hinanden. Det betyder, at hver strækning behandles separat ved afbookning, ændringer og trafikforstyrrelser som f.eks. strejke og ændringer i køreplanen. Det enkelte flyselskabs regler er gældende.

Pladsreservation

Denne tjeneste kan kun købes på bookingtidspunktet.

Vi kan ikke garantere, at den ønskede siddeplads bliver bekræftet af flyselskabet. Vi kan ikke forhåndsbooke sæder på en bestemt række, med ekstra benplads eller ved en nødudgang. Flyselskaberne har ret til at ændre siddepladserne ombord uden at meddele det til os eller dig som rejsende.

Der kan normalt ikke reserveres sæder på tilslutningsruter for flybilletter til en anden verdensdel (f.eks. indenrigsflyvninger eller strækninger i Europa). Hvis flyselskabet ikke kan tilbyde dig din ønskede siddeplads, tilbagebetales afgiften for tjenesten ikke.

Billedet over sæderne svarer ikke nødvendigvis til, hvordan siddepladserne i flyet er udformet.

Betaling
De priser som præsenteres i søgeresultatet forudsætter betaling med maestro.

Efter man har indtastet kreditkort oplysninger eller netbank oplysninger på hjemmesiden sker betalingen i det øjeblik man gennemfør bestilling ved at klikke på ”Betal” knappen. Din bestilling opfattes herefter som gennemført, og du vil kunne se en bookingbekræftelse på skærmen, samt modtage en mail med bookingbekræftelsen. Bookingen kan ikke ændres eller annulleres i henhold til de billetregler, som fastsættes af flyselskaberne efter at betalingen er gennemført.

Du hæfter for det fulde beløb i det tilfælde, at banken afviser betalingen. Hvis banken afviser betalingen vil du hurtigst muligt blive kontaktet af kundeservice, så betalingen kan gennemføres manuelt. Nægtes betaling af en gennemført bestilling, vil du modtage modtage en faktura fra Flybillet.dk med krav om betaling af det fulde beløb i henhold til bestillingen. Såfremt der ikke sker betaling af beløbet vil sagen blive overdraget  til retslig inkasso, hvilket vil påføre sagen yderligere omkostninger for dig. Hvis og såfremt der i forbindelse med betalingen skulle opstå tvivl om hvorvidt betalingen er gennemført er det kundens ansvar at tage omgående kontakt til Flybillet.dk.

Flybillet.dk tager forbehold for tekniske problemer og prisfejl som vi ikke kan kontrollere og forbeholder os retten til at kontakte dig indenfor 24 timer på hverdage for eventuelle ændringer af en gennemført booking. Såfremt et teknisk problem er opstået i forbindelse med en weekend, kontakter vi dig efterfølgende hverdag.

Betalingsmåder:

 • Direkte bankbetaling (Danske Bank).
 • Betal/kreditkort (Mastercard/Eurocard/Visa/Dankort/maestro).

Du kan ikke betale med American Express, Diners Club eller Elektronkort. Ved kortbetaling tilkommer en kortafgift. I visse tilfælde kan vi desværre ikke acceptere udenlandske betal/kreditkort.

Gebyr for betaling med netbank: 0 dkk pr booking
Kreditkortgebyr: Dankort/VISA Dankort max. 1,39dkk  pr booking
Kreditkortgebyr: Øvrige kort max. 1,5% af ordrebeløbet pr booking

Alle betalinger administreres af DRG (Den Danske Rejsegruppe CVR nr. 2561 3902). Det kan iblandt ske at debiteringen sker i to omgange. En betaling sker direkte til flyselskabet og en anden sker til DRG (Den Danske Rejsegruppe). Denne information finder du på din bekræftelse.

Betaling af tillægstjenester
Man har to muligheder for at betale for tilkøb af yderligere produkter/services/tjenester. Enten gives betalingsoplysninger til kundeservice over telefonen eller også betaler man via et betalingslink, som vi kan sende efter aftale.
Flybillet accepterer ikke engangskort, da betalingen kan ske i to trin. Køber er ansvarlig for at betaling kan gennemføres på købstidspunktet. Flybillet forbeholder sig retten til at vende tilbage ved eventuelle priskorrigeringer eller tekniske fejl.
Når betalingen er gennemført, er tjenesten er bindende og kan ikke ændres eller annulleres.

Prisændringer
Priser på flybilletter, hotelophold samt udbudet af flysæder og udlejningsbiler kontrolleres direkte af flyselskaberne, hotelleverandøren samt biludlejningsfirmaet. Leverandørerne kan iblandt og uden varsel ændre i vilkårene, hvilket kan medføre en prisforhøjelse af den bestilte flybillet, hotelophold, udlejningsbil eller behov for en ny billet. Flybillet.dk tager forbehold for tekniske problemer og prisfejl som vi ikke kan kontrollere og forbeholder os retten til at kontakte dig indenfor 24 timer på hverdage for eventuelle ændringer af en gennemført booking. Såfremt et teknisk problem er opstået i forbindelse med en weekend, kontakter vi dig efterfølgende hverdag. Alt efter hvilket flyselskab og flybillet du vælger at bestille, kan det blive aktuelt med transport mellem to forskellige lufthavne. Du betaler selv omkostningerne i forbindelse med denne transport ligesom du selv skal kontrollere transportmidlets tidstabel. Såfremt du har bestilt en rejse med overnatning i løbet af rejsen, har du selv ansvaret for at bestille og betale hotellet samt transporten til og fra hotellet. Dette gælder også ved tidstabelsændringer fra flyselskabernes side og som ligger udenfor Flybillet.dk’s kontrol og ansvar.

Billetter
Bestillinger fra og med 1. juni 2008 indebærer i de fleste tilfælde at du rejser med en elektronisk billet (e-ticket). Dette indebærer at du får en bekræftelse via den e-mail adresse som du oplyste på bestillingstidspunktet. Vi anbefaler dig at altid have din bekræftelse tilgængelig på rejsen. På bekræftelsen finder du al vigtig information så som bookingnummer, flynummer, rejsetidspunkt mv. Ved bestilling af en tur- og returbillet er det ikke muligt at undlade at benytte sig af udrejsen og kun anvende hjemrejsen. Gør man dette, annulleres hele rejsen automatisk af flyselskabet og det er ikke muligt at få billetten refunderet efterfølgende. Billetprisen vises inklusive flyskatter. Ved afrejse fra visse destinationer kan du også blive pålagt at betale en lokal afgift kontant i afrejselufthavnen. Som kunde er du selv ansvarlig for at kontrollere hvor stor denne afgift er. Hvis du bestiller en tilslutningsrejse som ikke er med i samme bookingnummer/bestilling er vi ikke ansvarlig for eventuelle tidsændringer i din rejseplan som kan medføre at du ikke når frem til den bestilte tilslutningsrejse. Det er ikke muligt at få refundering af billetten.

Flytider
Alle flytider som angives er lokale tider. Eksempelvis: Står der at flyet afgår klokken 15:00 fra København Kastrup og ankommer til London klokken 16:30 er flyvetiden 2,5 timer, eftersom England ligger 1 time efter dansk tid. Flyver du fra eksempelvis USA, rejser du normalt om aftenen og ankommer til Europa næste dag. Dette vises med +1 efter tiderne. Bemærk at dette også kan forekomme på andre strækninger. Flybillet.dk er formidler af flybilletter og kan ikke stilles til ansvar for eventuelle tidstabelsændringer, annullerede flyafgange eller bagage som ikke indgår i billetprisen. Disse problemstillinger løses direkte med respektive flyselskab.

Ændring af tidstabel
Vær opmærksom på at flytiderne på din bookingbekræftelse er midlertidige og kan ændres. Flyselskaberne kan udenfor vores kontrol foretage tidstabelsændringer og annullere flyafgange. Dette kan iblandt ske med kort varsel. Som kunde er du selv ansvarlig for at kontrollere flytiderne for eventuel afrejse direkte hos flyselskabet i det land, du befinder dig samt at genbekræfte din reservation senest 72 timer inden aktuel afrejse.

En ændring af flytiderne giver ingen ret til prisnedslag, erstatningsrejse eller anden form for kompensation. Vigtigt! Du har selv ansvaret for at kontrollere dine flytider regelmæssigt for både din ud- og hjemrejse. Du kan altid kontrollere din booking via det link som var vedhæftet på din bekræftelse. Det er naturligvis også muligt at kontrollere flytiderne direkte hos flyselskabet. Flybillet.dk har ingen ansvar for at informere dig om gældende tidstabelsændringer eller annullerede flyafgange. Vi har heller ikke ansvaret for en annulleret rejse som skyldes en miljøkatastrofe, krigs- eller terrorhandlinger, strejke eller en anden opstået hændelse som indebærer en tydelig risiko for indstilling/aflysning af fly eller fare for de rejsendes sikkerhed før eller under rejsens løb.

Såfremt en tidstabelsændring medfører en senere ankomst til hotellet eller til biludlejningsfirmaet, skal du selv kontakte respektive leverandør for at meddele dette. 

Flybytte ved mellemlanding
Alle rejser som bookes via vores hjemmeside har en korrekt tilslutning/forbindelse. Minimumtiden for en mellemlanding er udregnet af det aktuelle flyselskab. Såfremt dit tilslutningsfly bliver forsinket, kontakter du selv flyselskabet for en eventuel ombooking. Om du har booket flere enkeltrejser eller kombineret forskellige billetter eller flyselskaber, er det dig selv som er ansvarlig for om du har tid nok til at skifte fly.

Afbestilling/ombooking
Flybilletterne udstedes umiddelbart efter bestillingstidspunktet og derefter er det hverken muligt at ændre eller refundere billetterne (dette gælder for både billettens grundpris samt alle skatter og afgifter inkluderet i den samlede pris). Flybillet.dk følger altid flyselskabernes regler, som normalt er meget strenge dvs at det ikke er muligt at ændre (f.eks. navn, destination, dato) eller refundere billetterne. I de tilfælde, hvor flyselskabet tillader ombooking, skal dette ske minimum 24 timer før afrejse. Ofte tillader flyselskaberne heller ikke refundering af alle skatter på en ubrugt flybillet - såkaldte brændstofskatter er normalt aldrig refunderbare. Vi kan kun tilbagebetale flybilletten, såfremt du har tegnet en afbestillingsbeskyttelse hos os og samtidig opfylder betingelserne herfor. Tilbagebetalingstiden ligger mellem 4-12 uger, hvilket skyldes at refunderingen sker via flyselskabet. Ved en refundering tager vi en håndteringsafgift på dkk 395,- per billet. Vi refunderer ikke afgiften for afbestillingsbeskyttelsen samt tidligere betalte vederlag, afgifter, serviceydelser (herunder servicepakke) og eventuelle forsikringer (foruden rejseforsikring). Hvis en flyvning aflyses af flyselskabet på grund af en uforudsigelig hændelse (force majeure) eller en tidstabelsændring (f.eks. at ruten indstilles) debiteres et håndtetringsgebyr på 150,- per person i forbindelse med refundering.

For ombooking med Flybillets Ombookingsprodukt skal man kontakte vores kundeservice. Se punkt "Ombookingsprodukt" for fuldstændige vilkår og betingelser.

Flybillets Ombookingsprodukt
Produktet skal købes og betales samtidig med booking af flyrejsen, og kan ikke tilkøbes bagefter. Ombookingsproduktet er Flybillet egen service og betyder ikke nødvendigvis, at flybilletterne kan ombookes ifølge flyselskabernes regler. Det kan være nødvendigt for os at købe en ny billet for at opfylde kundens ønske om ombooking.

Ombookingsproduktet giver mulighed for ombooking af rejsen, såfremt der findes tilgængelige pladser. Hvis ændringen medfører at totalprisen på den nye billet overstiger totalprisen på den oprindelige billet, skal den rejsende selv betale forskellen.
Ombooking kan kun ske til det samme flyselskab, som i den oprindelige booking, og det er heller ikke muligt at ændre navn eller destinationer. Du kan ændre udrejse, hjemrejse eller begge dele (da ska det ske på èn gang i samme henvendelse til os).
Alle ombooking med ombookingserviceproduktet skal derfor ske gennem vores kundeservice.
Ved ombooking skal den rejsende kontakte Flybillet kundeservice via telefon eller e-mail. Ved sidstnævnte mulighed, skal den rejsende anvende den særlige formular for ombookingsproduktet som findes på vores hjemmeside under " Kontakt os - Flybillets Ombookingsprodukt " Ombookingen skal finde sted i vores åbningstid og mindst 24 timer før den oprindelige afrejse. Ved ombooking , at rejsen være afsluttet inden for et år fra det oprindelige bestillingstidspunkt .
Ingen ombooking er endelig før Flybillet har bekræftet det via e- mail. Flybillet er ikke ansvarlig for manglende ombookinger der skyldes at den rejsende ikke har kunnet komme i kontakt med vores kundeservice .

 • Du kan ikke ændre destination, hverken på ud-eller hjemrejsen.
 • ombookingservicenproduktet tillader ikke navneændringer eller navnekorrektioner.
 • Flyvninger skal anvendes i den rækkefølge, de blev oprindeligt bestilt.
 • Det er ikke tilladt at ombooke din billet til et såkaldt "stop-over".
 • Du kan kun ombooke rejsen én gang. Når ændringen er bekræftet er ombookings produkt opbrugt.
 • Ombookingserviceproduktet vil ikke blive refunderet, hvis rejsen aflyses.
 • Hvis ændringen betyder, at nogle af rejsende ikke længere har ret til specialpris (f.eks spædbørn) betaler den rejsende prisforskellen for den nye billet.
 • Flybillet er ikke ansvarlig for information om visum, hvis turen forlænges.
 • Ved ombooking skal rejse for at være afsluttet inden for et år fra tidspunktet for booking.
 • Ved ombooking påtager Flybillet sig intet ansvar for eventuelle tillægstjenester som bagage og pladsreservation foretaget direkte hos flyselskabet.
 • Hvis den rejsende udebliver fra en strækning, er ombookningen spildt.

Afbestillingsbeskyttelse
Man kan aldrig forudse sygdom for en selv eller sine pårørende. Derfor anbefaler vi dig at tegne en afbestillingsbeskyttelse. Denne gælder om du eller nogen i din familie eller nærmeste rammes af akut sygdom, ulykke eller dødsfald. Med nærmeste anses i denne sammenhæng den forsikredes ægtefælle, børn, børnebørn, søskende, forældre, far, mor og svigerforældre, personer som den forsikrede bor sammen med under ægteskabslignende forhold eller nogen i dit rejseselskab under din reservation. Alle  personer i din reservation må have tegnet afbestillingsbeskyttelsen for at kunne drage nytte af den ved sygdom.

Følgende er ikke omfattet af afbestillingsbeskyttelsen:

 • Omkostninger som dækkes af andre afbestillingsbeskyttelser eller øvrige forsikringer.
 • fobi af flyrejser / flyskræk.
 • udeblevet formål med rejsen.
 • komplikationer på grund af selvvalgte indgreb og behandlinger såsom. kosmetisk kirurgi.
 • i tilfælde af sygdom, ulykke eller skade, som er kendt (allerede diagnosticeret) i forbindelse med køb af forsikringen.
 • kroniske sygdomme / infektionstilstand / psykisk lidelse, medmindre den pågældende har været fuldstændig symptom/sygdomsfri de sidste seks måneder fra den dato hvor rejsen blev bestilt.
 • i tilfælde af sygdom, ulykke eller andre følge virkninger forårsaget af graviditet eller fødsel.
 • brug af alkohol, andre rusmidler, beroligende medicin eller narkotika.
 • udgifter, som den forsikrede får i forbindelse med annullering af rejsearrangementer.
 • eventuelle ekstra arrangementer som er relateret til din rejse men som ikke er på din bekræftelse, eksempelvis teaterbilletter eller lignende.


Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes på samme tid som du bestiller dine flybilletter, hoteller eller udlejningsbil og kan efterfølgende ikke lægges til. Efter betaling kan afbestillingsbeskyttelsen ikke refunderes. Sker der noget i løbet af rejsen, skal du kontakte din egen forsikring/rejseforsikring.

Billetten skal afbestilles senest 2 timer før afrejse for at afbestillingsbeskyttelsen skal gælde. Afbestillingsbeskyttelsen er ikke gyldig og kan ikke benyttes når rejsen er påbegyndt. Ved afbestilling udenfor vores åbningstid, skal du kontakte flyselskabet, hotelleverandøren eller biludlejningsfirmaet direkte.Ved afbestilling mod gyldig lægeerklæring refunderes hele flybillettens pris, men der lægges en håndteringsafgift på DKK 395,- per billet. Vi refunderer ikke afgiften for afbestillingsbeskyttelsen samt tidligere betalte vederlag, afgifter, serviceydelser (herunder servicepakke) og eventuelle forsikringer (foruden rejseforsikring). Vi refundere ikke eventuelle udgifter i forbindelse med lægebesøg og udfyldt lægeerklæring.

Højeste mulige erstatning ved afbestilling med afbestillingsbeskyttelse er 25.000 dkk pr person og/eller 50.000 dkk pr booking.

Flybillet.dk's lægeerklæring skal udfyldes af lægen og sendes til os senest fem (5) dage efter afbestillingen for at afbestillingsbeskyttelsen skal gælde. Lægeerklæringen skal være underskrevet af en uafhængig læge uden familiemæssig tilknytning for at lægeerklæringen er gyldig. Ligeledes skal lægeerklæringen tydeligt angive på hvilken dato sygdommen er opstået, således at det dokumenteres at sygdommen er opstået inden den fastsatte afrejsedato. Via linket nedenfor kan du printe en lægeerklæring. Lægeerklæringen sendes til Flybillet.dk, Box 1340, S-75143 Uppsala, Sverige. Priser for afbestillingsbeskyttelsen finder du under "Spørgsmål og svar".

Link till lægeerklæringen »

Rejseforsikring
Flybillet.dk formidler rejseforsikringen i samarbejde med Solid. Al kontakt vedrørende forsikringen henvises derfor direkte til dem.

Bagageforsikring
Flybillet.dk formidler bagageforsikringen i samarbejde med Solid. Al kontakt vedrørende forsikringen henvises derfor direkte til dem.

Konkursforsikring - SOLID

Du kan i forbindelse med din bestilling af flybilletter tegne en konkursforsikring som dækker hvis flyselskabet går i konkurs inden din afrejse. Forsikringen dækker refusion af udgiften til flybilletter hvis konkursen sker inden afrejse. Går flyselskabet konkurs i løbet af din rejse får du via forsikringen betalt en ny hjemrejse. Bemærk venligst, at forsikringen kun kan købes i forbindelse med bestilling af billetter, kan ikke tilkøbes efterfølgende. Som anført i forsikringspolicen, så er forsikringen ikke gældende for de flyselskaberne der er registreret under "Chapter 11".

For samtlige vilkår om konkursforsikringen - klik her »
Skadeanmedelse - klik her »

Konkursdækning
Denne konkursdækningen gælder, hvis flyselskabet går konkurs, og du har købt flybillet (flight only) eller har bestilt billeje. Den skal købes samtidig flybilletten/udlejningsbilen. Konkursdækningen gælder kun hvis du har købt flybillet til udlandet eller bestilt udlejningsbil i udlandet. Det er kun muligt at købe Konkursdækningen, hvis du rejser som privatperson. Konkursdækningen gælder ikke, hvis du rejser som Erhvervskunde. Konkursdækningen koster 20,- kr pr person + administrationsgebyr 20,- kr pr person, ialt 40,- kr pr. person.

Se fuldstændige vilkår her »

Hotel
Fra 22. september 2014 formidler Flybillet hotelbookinger i samarbejde med Expedia.
Eventuelle spørgsmål vedrørende reservationen skal ske direkte til Expedia.

Se Expedias vilkår her >>

Hotelbekræftelsen bliver udstedet umiddelbart efter betalingstidspunktet og derefter kan hotelopholdet hverken ændres eller refunderes. Flybillet.dk følger altid hotelleverandørens salgsbetingelser, som ofte er meget restriktive – dvs ingen ændring eller refundering tillades. Vi kan kun refundere dit hotelophold, såfremt du har tegnet vores afbestillingsbeskyttelse og samtidig opfylder tilhørende krav, se de fuldstændige vilkår under afbestillingsbeskyttelse. Ved al kreditering tager Flybillet.dk en håndteringsafgift på DKK 395,- per rum.

Generelt indgår morgenmad ikke i prisen, når du bestiller dit hotel igennem os. Såfremt morgenmad indgår, vil denne information stå på bekræftelsen som vi sender til dig.

Informationen som angives på vores hjemmeside kommer direkte fra hotelleverandøren og følger amerikansk standard – og ikke europæisk standard. Vi kan ikke garantere værelsestyperne twinn og dobbeltværelse men kun angive dette som et ønske.
Vi kan ikke garantere ønsker om røg- eller røgfrie værelser.
Billeder som vises på hjemmesiden behøver ikke nødvendigvis være i overensstemmelse med det værelse som bestilles. Det hotelværelse du får via Flybillet.dk er altid et standardværelse om ikke andet angives. Vi anbefaler dig at skaffe din egen opfattelse af hotellets detaljerede standard. Graduering med stjerner anvendes som en helhedsbedømmelse af hotellets kvalitet, service og faciliteter. Venligst opservere at dette er en internationel bedømning som kan afvige fra de normer som skandinaver generelt er vant til. Flybillet.dk tager forbehold for eventuelle fejl i billeder og tekst samt ændringer angående informationen fra hotelleverandøren.

Information angående Nordamerika.
I Nordamerika kan tresengs- og firesengsværelser indebære 2 skt ”kingsize” senge som anvendes af tre respektive fire personer.

Eventuelle ændringer af en eksisterende booking som foretages direkte med hotellet garanterer ingen ret til erstatning eller kompensation fra Flybillet.dk. Såfremt dette skulle ske, skal en skriftlig redegørelse fra hotellet kunne bevise dette. Redegørelsen skal samtidig indeholde navn og telefonnummer til hotellets repræsentant. Informationen indgår efterfølgende i en eventuel reklamation mod hotelleverandøren.  

I nogle lande kan de lokale myndigheder opkræve ekstra skatter som eksempelvis turistskat. Disse udgifter og skatter skal betales lokalt på destinationen. Du er som kunde selv ansvarlig for at betale disse ekstra skatter samt for at finde ud af hvor meget det enkelte land evt. opkræver i skat. Den faktiske skattemæssige omkostning kan afvige fra vores foreløbige beregninger, hvilket betyder, at vi ikke kan oplyse dig om dem på forhånd.

Som gæst skal du foretage check-in den dag hotellet er bestilt til. Såfremt du ikke møder op den pågældende dag, annulleres hotelopholdet automatisk og ingen refundering vil være mulig. Vi kan aldrig garantere muligheden for et senere inchecknings-tidspunkt, men at dette skal aftales direkte med hotellet.

Hvis du har problemer med dit hotel I løbet af rejsen, bedes du venligst ringe til det telefonnummer som står oplyst på din bookingsbekræftelse.

Vi samarbejder blandt andet med IAN.com, Id nummer 218717.

Udlejningsbil
Flybillet.dk tilbyder udlejningsbil i samarbejde med rentalcars.com (leverandør frem til 11. juni 2013 var Holiday Autos). Såfremt en eventuel tidstabelsændring på flyet medfører en senere ankomst til biludlejlingsbureauet, er du selv ansvarlig for at kontakte udlejeren og meddele dette.

Klik her for at se de fuldstændige udlejningsbil vilkår »

Pas, visum og transitvisum
Som kunde er du selv ansvarlig for at være i besidelse af et gyldigt pas. Ligeledes er du ansvarlig for at have gyldigt visum til din slutdestination samt eventuelt transitvisum/visum ved mellemlandinger. Det er vigtigt at du undersøger gældende regler vedrørende pas, visum og transitvisum hos det pågældendes ambassade samt ho sdet flyselskab som du skal flyve med. Som rejsende ansvarer du selv for de eventuelle omkostninger som opstår i manglen på ovenstående formaliteter.

Klik her for at få information om visum »

Skal du rejse udenlands behøver du altid et gyldigt pas. Dette gælder også indenfor Schengenområdet. Passet bestiller du hos ”Borgerservice” i din kommune. Til trods for at paskontrol kun sker i få tilfælde indenfor Schengenområdet, skal du kunne legitimere dig under rejsen. Passet er det eneste dokument som beviser vores identitet og statsborgerskab.

Rejser du indenfor Norden kræves der ikke pas for danske statsborgere. Du skal dog altid medbringe legitimation som beviser din identitet. Rejser du til lande udenfor Schengenområdet skal du altid vise pas for at kunne passere den danske grænse. Ved indrejse skal du ligeledes kunne fremvise pas. Som dansk statsborger behøver man visum til visse lande. For at få de seneste oplysninger, skal du altid henvende dig til besøgslandets ambassade eller konsulat. Ved køb af en enkeltbillet er det dit eget ansvar at kontrollere med det aktuelle land, hvilke regler som er gældende ved indrejse på en enkeltbillet. Dette eftersom visse lande kræver at du allerede fra starten af har købt en tur- og returbillet.

Fra og med 12. januar 2009 kræver USA at alle rejsende som rejser til eller via USA søger indrejsetilstand senest 72 timer før planlagt indrejse. Vi anbefaler at du medbringer en udskrift af din godkendte ESTA ansøgning under hele rejsen.

Du kan foretage din registrering ved at klikke her »

USA har ligeledes skærpede regler og krav på at passet er maskinlæsbart. Dette gælder for rejser til og via USA.

Vi beder dig altid kontrollere med den amerikanske ambassade, hvilke regler som gælder for dig ved at klikke her »

Servicepakke
Servicepakken er en tjeneste, som vi tilbyder vores kunder.Man tilkøber tjenesten samtidig med booking. Det er også muligt at tilkøbe servicepakken efterfølgende helt frem til afrejse, mod et gebyr på 295kr/booking.

Dette indgår i servicepakken:

 • finde det bedste alternativ, hvis flyselskabet ændrer deres flytider (i henhold til flyselskabernes retningslinjer).
 • forudbestille siddepladser hos flyselskabet (ikke pladser ved nødudgang, med ekstra beplads og normalt ikke på flyvninger inden for Europa).
 • booke specialbagage (f.eks golf, ski).
 • hjælpe dig med at ønske bassinet til spædbørn (oftest ikke muligt på flyvninger inden for Europa).
 • bestille specialmåltider, når der tilbydes mad på rejsen(indgår som oftest ikke på flyvninger inden for Europa).
 • undersøge muligheden for at ombooke din rejse (vær opmærksom på, at ændringsgebyrer tilkommer.
 • registrere dit bonuskort hos flyselskabet.


Ved afrejse inden for 3 dage skal du kontakte os via telefon med dine ønsker/forespørgsler. Vær opmærksom på, at det oftest ikke er muligt at få bekræftet forespørgsler, hvis de fremføres til flyselskabet mindre end 72 timer inden afrejse.
Ved alvorlig fødevareallergi skal dette meddeles direkte til flyselskabet.
Servicepakken refunderes ikke ved eventuel afbestilling eller hvis kundens forespørgsler ikke kan bekræftes af flyselskabet. Yderligere gebyrer til Flybillet og luftfartsselskaberne/andre leverandører kan tilkomme.

Bagage
Flybillet.dk kan ikke stilles til ansvar for omkostninger for bagage, som ikke indgår i billetprisen. Venligst observere at visse flyselskaber tager en afgift for at medbringe bagage. Dette betales ved incheckning, direkte til flyselskabet.

Flybillet.dk kan hjælpe dig med at sende information til flyselskabet angående specielle ønsker eller specialbagage. Dette sker i henhold til vores prisliste, som du finder under ”spørgsmål og svar”. Vi har ingen mulighed for at påvirke flyselskaberne, når det drejer sig om bekræftelse af dine ønskemål eller specialbagage. Vi kan sende en forespørgsel og vi håndterer kun følgende: kørestole, snowboard, skiudstyr, golfudstyr, cykel, hund og kat. Øvrige former for specialbagage kan ikke bestilles via os. Såfremt dit specialbagage ikke bliver bekræftet af flyselskabet, giver dette ikke ret til refundering af flybilletten. Omkostninger for øvrigt bagage, som ikke er inkluderet i flybillettens pris, betales af dig som kunde direkte til flyselskabet.

Mistet/skadet bagage.Såfremt du har købt en flybillet er det ifølge luftfartsloven det flyselskab som du har rejst med, som skal yde erstatning til dig hvis du mister din bagage eller den bliver skadet under transporten. Eventuelle fejl eller skader skal påtales med det samme til flyselskabets repræsentant i lufthavnen eller til lufthavnens bagagehåndtering. Flybillet.dk kræver dokumentation fra lufthavnen på den anmeldte skade.

Information angående de nye regler for håndbagage finder du her »

Uledsagede børn
Vi kan ikke håndtere de rutiner som findes omkring børn som rejser alene. Vi anbefaler dig i stedet for at kontakte flyselskabet direkte for at gennemføre hele bestillingen.

Spædbørn
Børn som endnu ikke er fyldt to år kan bookes som spædbørn. Dette indebærer at barnet ikke har sit eget sæde men i stedet for sidder på den voksnes knæ. Vær opmærksom på at dette gælder for hele rejsen, dvs. at barnet ikke må være fyldt to år inden rejsens afslutning. Om barnet fylder to år under rejsens forløb, skal en børnebillet bestilles for hele rejsen. Flybillet.dk refunderer ikke eventuelle omkostninger som opstår i forbindelse med at forkert type billet bestilles fra starten. Opdigtede navn på spædbørn accepteres ikke, herunder navne som "ufødt", "unavngiven" eller "baby". Hvis en billet bestilles i fejl navn, kan dette medføre store omkostninger for dig som kunde. Vi kan desværre ikke garantere ønsker om bestemt børnemad eller spædbarns-kryppe på flyet, da flyselskaberne efterfølgende kan gå ind og foretage ændringer. Bemærk at spædbørn skal have eget gyldigt pas.

Bestilling for endnu ikke fødte børn eller unavngivne børn, personer som du ikke kender navnet på
Det er ikke muligt at foretage en booking for et barn som endnu ikke er født eller ikke er navngiven samt for en person, som du ikke kender navnet på. Du kan altså ikke foretage en bestilling på vores hjemmeside og eksempelvis angive "ufødt", "unavngiven" eller ”baby” som navn idet barnets navn skal angives ved bestillingen. Vi kan ikke garantere at børn som ikke findes med i reservationen fra begyndelsen kan garanteres plads på flyet. Det er ikke altid teknisk muligt at lægge til et spædbarn i en allerede eksisterende booking.

Premium Economy, Business, First Class

Denne tjeneste kan kun købes på bookingtidspunktet. Afhængigt af valget af flyselskab kan tjenesten undertiden kun tilbydes på dele af flyrejsen.

Den udbudte service om bord varierer mellem de forskellige flyselskaber. Du kan finde yderligere oplysninger på flyselskabernes hjemmesider. Flybillet kan ikke holdes ansvarlig, hvis flyselskabet ændrer flytype eller overbooker en kabineklasse, som medfører ændringer i serviceudbuddet eller nedgradering. Eventuelle klager skal derfor rettes direkte til det pågældende flyselskab.

Vaccination
Det er dit ansvar som rejsende at have styr på, hvilke vaccinationer, forsikringer eller andre nødvendige formaliteter som kræves for at rejse til det land, som du planlægger at besøge. Eventuelle omkostninger i forbindelse med ovenstående betales af dig som rejsende.

Klik her for at få information om vaccination »

Betalingsbedragerier
Flybillet.dk forbeholder sig retten til ikke at acceptere udenlandske og danske kreditkort samt at nægte betaling med kort, såfremt der foreligger en mistanke om bedrageri. Ved mistanke om eventuel forbrydelse kan krav om legitimation af betalingen kræves. Alle typer af kortbedragerier vil blive anmeldt til politiet og sendes til inkasso.

 

 • finde det bedste alternativ, hvis flyselskabet ændrer deres flytider (i henhold til flyselskabernes retningslinjer).
 • forudbestille siddepladser hos flyselskabet (ikke pladser ved nødudgang, med ekstra beplads og normalt ikke på flyvninger inden for Europa).
 • booke bagage og specialbagage (f.eks golf, ski).
 • hjælpe dig med at ønske bassinet til spædbørn (oftest ikke muligt på flyvninger inden for Europa).
 • bestille specialmåltider, når der tilbydes mad på rejsen(indgår som oftest ikke på flyvninger inden for Europa).
 • undersøge muligheden for at ombooke din rejse (vær opmærksom på, at ændringsgebyrer tilkommer.
 • registrere dit bonuskort hos flyselskabet.
 • Fremføre ønsker til hotellet.


Ved afrejse inden for 3 dage skal du kontakte os via telefon eller chat med dine ønsker/forespørgsler. Vær opmærksom på, at det oftest ikke er muligt at få bekræftet forespørgsler, hvis de fremføres til flyselskabet mindre end 72 timer inden afrejse.
Ved alvorlig fødevareallergi skal dette meddeles direkte til flyselskabet.
Servicepakken refunderes ikke ved eventuel afbestilling eller hvis kundens forespørgsler ikke kan bekræftes af flyselskabet. Yderligere gebyrer til Flybillet og luftfartsselskaberne/andre leverandører kan tilkomme. Bagage

Personoplysningspolitik i brugerbetingelser
Flybillet overholder Lov om behandling af personoplysninger af 31. maj 2000. Når du køber tjenester/produkter eller registrerer dine oplysninger hos os, giver du samtidig tilladelse til, at vi må behandle oplysningerne til det angivne formål.

Med personoplysninger menes alle oplysninger om en person, som gemmes i en hvilken som helst form. Det omfatter f.eks. dit navn, e-mail- og postadresse, telefonnummer, faktura- og kontooplysninger samt øvrige oplysninger, som du afgiver om dig selv og din familie i forbindelse med, at du opretter en profil eller registrerer dig hos os.
De oplysninger, som du giver til flybillet på websitet, anvendes til administration og for at kunne opretholde en høj service til vores kunder. Oplysningerne bruges til at kunne levere den tjeneste, du har bestilt, forsyne dig med de ønskede produkter og sende dig tilbud om egne eller lignende produkter, som har tilknytning til din rejse. Oplysningerne anvendes også til statistik og forbedring af websitets indhold og til opdatering af vores databaser.
Personoplysninger, som vedrører kontoinformationer i forbindelse med betaling af vores produkter/tjenester, behandles kun for at kunne gennemføre dit køb og overlades kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at gennemføre og administrere din betaling samt for at kunne tage betaling for din booking.

Flybillet indgår i en koncern, hvor European Travel Interactive er moderselskab. flybillet forbeholder sig ret til frit at behandle og videregive oplysningerne inden for koncernen. flybillet forbeholder sig ret til frit at overlade oplysningerne til tredjepart ved salg eller køb af virksomheder eller aktiver, eller hvis European Travel Interactive, et andet selskab i koncernen eller aktiver i koncernen erhverves af tredjepart, og personoplysningerne vil være et af de overførte aktiver. Tredjeparter, der kan komme i besiddelse af oplysningerne, vil fortrinsvis være aktører, der tilbyder lignende produkter og tjenester som flybillet.

Oplysningerne kan ligeledes deles med vores samarbejdspartnere og andre medvirkende, som arbejder med opgaver for flybillet, f.eks. underleverandører, som har til formål at fuldføre aftalen mellem brugeren og flybillet.

Vi kan endvidere komme ud for at videregive oplysningerne til tredjepart med henblik på at imødekomme en retslig forpligtelse eller hvis det er et krav i henhold til loven eller en domstolsbeslutning.

Du er selv ansvarlig for, at oplysningerne opdateres på websitet eller ved at kontakte flybillet. Hvis du vil opdatere og rette afgivne oplysninger eller har spørgsmål eller synspunkter, som vedrører vores tjenester, de oplysninger vi indsamler og dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på adressen www.flybillet.dk.

Hvis du ikke ønsker at modtage yderligere tilbud om din tur, skal du klikke på Afmeld i slutningen af e-mailen. Hvis du oplever problemer med afmelding af abonnementet, skal du sende en e-mail til crm@etraveli.com


Sortlistede flyselskaber
Visse flyselskaber har forbud mod at bedrive virksomhed indenfor EU.

Du kan læse mere om disse flyselskaber ved at klikke her »

Dobbeltbookinger
Om du som kunde har en dobbeltbooking med samme navn, samme flyselskab og e-mail adresse kan flyselskabet annullere alle rejserne. Vi har ikke ansvaret for de afbestillinger som flyselskaberne foretager, såfremt de oplever at det drejer sig om en dobbeltbooking. Ingen refundering kan da foretages fra vores side. Dette kan flyselskaberne gøre uanset om bestillingen er gennemført via en anden hjemmeside eller et andet rejsebureau.

Følgende gebyrer er gældende i forbindelse med køb af produkter hos Flybillet.dk/Den Danske Rejsegruppe.

Betalning via Danske Bank: DKK 0 pr booking.
Kreditkortgebyr: Dankort max. DKK 1,39  pr booking.
Kreditkortgebyr: Øvrige kort max. 1,5% af ordrebeløbet pr booking

Servicepakke DKK 295 pr bookning.
Visum Australien DKK 395 pr. stk.

Ombookingsprodukt INDENRIGS/SKANDINAVIEN 495,- pr. person
Ombookingsprodukt EUROPA 795,- pr. person
Ombookingsprodukt VERDEN 1495,- pr. person

Afbestillingsbeskyttelse voksen DKK 249 pr person
(afbestillingsbeskyttelsen kan kun benyttes med gyldig underskrevet lægeerklæring)

Konkursdækning - DKK 20 pr person + administrationsgebyr DKK 20 pr person, ialt DKK 40 pr. person.

Forsikring ved flyselskabskonkurs - DKK 99 pr. person.

Rejseforsikring - indenfor EU (Pris afhænger af rejsens længde/antal dage) DKK 115 + 13 pr dag
Rejeforsikring - udenfor EU (Pris afhænger af rejsens længde/antal dage) DKK 580 + 25 pr. dag

Konkursdækning fra Rejsegarantifonden, DKK 20 pr person

Gebyr for håndtering af annullering og refundering af skatter, DKK 100 pr person

Ændring af flybillet INDENRIGS/SKANDINAVIEN DKK 395 pr person + flyselskabets ændringsgebyr
Ændring af flybillet EUROPA DKK 595pr person + flyselskabets ændringsgebyr
Ændring af flybillet VERDEN DKK 795 pr person + flyselskabets ændringsgebyr

Annullering af hotel DKK 395 pr rum + hotellets annulleringsgebyr

Navneændring på flybillet, alle flyselskaber DKK 995 pr person + flyselskabets ændringsgebyr

Norwegian indchecket bagage - afhænger af destination, ses ved bestilling.
Tilkøb af bagage efter bestilling - DKK 95 + Norwegians gebyr


Øvrigt
Som rejsende er du altid ansvarlig for at kontrollere din booking inden betalningen gennemføres. Det er ligeledes den rejsendes ansvar omgående at kontrollere at bekræftelsen fra Flybillet.dk stemmer overens med det det som blev bestilt. Skulle der være opstået en fejl, skal Flybillet.dk kontaktes omgående. Udenfor vores normale telefon åbningstid beder vi dig kontakte flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet direkte for eventuelle ændringer. Billetterne udstedes umiddelbart efter betalingstidspunktet og derefter kan billetterne hverken ændres eller refunderes.

Reklamationer
Eventuelle problemer eller anmærkninger under rejsens gang fremføres direkte til leverandøren (flyselskab, hotelleverandør eller biludlejeren). Såfremt kompensation for yderligere meromkostninger begæres, skal både en kvittering for dette og en skriftlig aftale mellem dig og leverandøren medsendes. Får du udbetalt nogen form for erstatning eller kompensation direkte fra leverandøren frafalder normalt retten til eventuel kompensation efterfølgende. Reklamationer som ikke erstattes/kompenseres af leverandøren under rejsens gang, fremføres i stedet for direkte til Flybillet.dk for yderligere gennemgang.


Hvis du og Flybillet er uenige om en sag, har du mulighed for at henvende dig til et uafhængigt organ for gennemgang af sagen.

Reklamation ved pakkerejser.

Ved pakkerejser, skal du henvende dig til Pakkerejseankenævnet (http://www.pakkerejseankenaevnet.dk/forside). Ved bookinger med flybilletter alene, skal du henvende dig til Forbrugerklagenævnet (http://www.forbrug.dk/).


Hvis du mod forventningen oplever mangler på din rejse (gælder kun ved pakkerejser), har du pligt til hurtigst muligt at informere os om dem. Det skal du gøre, så vi har mulighed for at rette op på dem. Du skal reklamere til repræsentanter på stedet eller de underleverandører, der leverer den ydelse, som er mangelfuld. Hvis vores underleverandører ikke løser problemet, skal du straks kontakte os på f. eks. telefon, eller e-mail. Såfremt du ikke overholder disse retningslinjer, kan du miste retten til at klage over manglerne efterfølgende i henhold til pakkerejselovens § 26.

Pakkerejseloven >>

Reklamationer modtages kun skriftligt via anvist reklamationsblanket senest 2 måneder efter hjemkomsten. Behandlingstiden ligger på cirka 3 måneder.

Reklamationsblanketten finder du her »

Reklamationen sendes til:
Flybillet.dk
Att. Reklamation
Box 1340
S-751 43 Uppsala
Sverige

 

 

Header
Subject
Body
Footer