Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.
Afrejse fra København
Czech Airlines Budapest
997 DKK /person
Czech Airlines Barcelona
1 102 DKK /person
Czech Airlines Rom
1 279 DKK /person
Czech Airlines Paris
1 497 DKK /person
Czech Airlines Palma De Mallorca
2 738 DKK /person
Czech Airlines Malaga
2 847 DKK /person

Czech Airlines

Czech Airlines

Flyv ud i verden med Czech Airlines vi har mere end 85 års erfaring. Vi vægter service samt kvalitet meget højt. Vores personale tager sig godt af dig og sørger for den bedst mulige komfort på din rejse. Der er flere fordele ved at flyve md Czech, vi giver dig gratis og fuld forplejning om bord, hvad enten du flyver business eller travel-class. Cateringen ombord på vores flyvninger er blandt andet tilberedt af nogen af de bedste kokke fra Prag. Desuden har vi fordelagtige bagage regler for alle rejsende. Børn skal heller ikke kede sig, derfor har vi en ”Jetsetters Club” hvor de bliver tilbudt underholdning,film, legetøj samt bøger.
 
Czech Airlines er meget mere en Prag, flyv ud i verden og få en masse oplevelser. Vi har et stort netværk af ruter, med gode forbindelser via Prags flotte lufthavn. Forbindelserne er rigtig gode hvad enten du vælger at flyve til New York, Barcelona eller et helt andet sted på de i alt 135 destinationer i 48 lande fordelt i Europa, Mellem Østen og Nord Amerika.

Czech Airlines er medlem af den internationale Sky team Alliance, hvilket giver dig mulighed for at samle point via vores “freequent flyer program” - hos alle selskaber i Sky team Alliancen. Czech Airlines har været nomineret til titlen som ”Bedste flyselskab i Central- og Østeuropa” i 2004, 2005, 2006 samt 2007.

Vi ligger stor vægt på at du er tilfreds og glad – derfor flyver vi faktisk med størst punktlighed i Europa. Fra Københavns Lufthavn flyver vi op til 3 gange dagligt ud i verden. 

Czech Airlines byder dig velkommen om bord!

  1. Czech Airlines
Header
Subject
Body
Footer