Nyhedsbrev

Lave flypriser lige nu!

TRYGT OG SIKKERT!

Lufthavne

På denne side har vi samlet oplysninger om lufthavne - både indenrigs og udenrigs - for at gøre det lettere for vores rejsende. Her kan du finde svar på spørgsmål om terminaler, serviceudbud, restauranter og butikker, parkering, aktuelle flyoplysninger samt transport til og fra lufthavnen. Klik på linkene til de forskellige lufthavne for at læse mere.

Med Supersaver kan du rejse til destinationer i hele verden. Vi samarbejder med førende flyselskaber samt hotel- og biludlejningsbureauer og kan tilbyde dig som kunde nogle af markedets laveste priser. Du kan vælge mellem 650 forskellige flyselskaber og ca. 300.000 forskellige hoteller i hele verden. Du finder en rejse til det ønskede rejsemål ved at foretage en søgning efter destination i vores søgeformular. Du kan også vælge en bestemt lufthavn, hvis du vil. Det billigste prisalternativ præsenteres altid først i søgeresultatet. Du kan søge efter hotel og udlejningsbil på samme nemme måde.

Supersaver er et rejsebureau med IATA-rettigheder, hvilket betyder, at du som rejsende kan føle dig tryg, når du rejser med os. IATA er en international organisation, som har det formål at angive standarden for flyselskaber og rejsebureauer for at sikre tryghed og kvalitet for rejsende på hele kloden. IATA-rettigheder gives kun til virksomheder, som opfylder specifikke krav mht. kompetence hos medarbejdere, økonomisk stabilitet og miljøhensyn. Takket være vores IATA-rettigheder kan du være sikker på, at du booker din flyrejse med et rejsebureau, som stræber efter høj kvalitet og langtsigtede mål.

Header
Subject
Body
Footer