Flytider og flynummer kan ændres af flyselskaberne med kort varsel. Hvis der bliver tidsændringer, vil vi give dig besked om ændringerne via e-mail. Det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt kontrollerer den e-mailadresse, du har angivet på bookingtidspunktet. Husk, at du skal oplyse en e-mailadresse på bookingtidspunktet, som du også kan læse på rejsen, fordi der undertiden også kan ske ændringer efter påbegyndt rejse.

I vores app vil du altid modtage notifikationer i realtid  om gaten eller tidsændringer. Download vores app fra App Store eller Google Play.

Flyselskaber har ret til at ændre tiderne. Vi kan ikke påvirke dette og påtager os derfor ikke noget ansvar for ændringerne.  

Dine aktuelle flytider kan du altid kontrollere via det link, som vi har tilføjet til din kvittering. Via linket kan du også udskrive aktuelle rejsedokumenter til din rejse.

I nogle tilfælde, hvor der har været en tidsændring, skal du bekræfte tidsændringen over for os. Når du har bekræftet, at du har modtaget information om tidsændringen, er den bindende.