Hvis du er berettiget til en tilbagebetaling, kan vi sende en refusionsanmodning til flyselskabet på dine vegne. Når og hvis anmodningen imødekommes af flyselskabet, og beløbet er blevet tilbagebetalt til os, behandler vi din tilbagebetaling i overensstemmelse med flyselskabets politik og vores Vilkår og betingelser, som du kan finde her.

Refusionsbeløbet udbetales til din oprindelige betalingsform.

Afhængigt af forsinkelserne fra flyselskabernes side kan tilbagebetalingsprocessen tage mellem 2-8 uger og endda længere i ekstreme tilfælde, efter at der er indsendt en anmodning til flyselskabet. Så snart vi modtager pengene fra flyselskabet, sender vi dem til dig, men på grund af den store mængde tilbagebetalinger, som vi håndterer på grund af pandemien, kan processen hos os også tage nogle uger. 

Hvis din booking omfatter flere passagerer, kan du normalt vælge kun at ombooke én af dem. Du kan også ombooke passagererne på forskellige tidspunkter, så længe flyselskabets deadline for ombookning og kriterier er opfyldt. De nøjagtige regler fastsættes af hvert flyselskab.