Vi anbefaler, at du altid har dit pas på dig, når du skal ud at rejse! Afhængigt af, hvor du skal hen, kan du blive nægtet ombordstigning, hvis du ikke medbringer gyldige rejsedokumenter, f.eks. pas, visum og transitvisum. Dine rejsedokumenter skal opfylde både landenes og luftfartsselskabernes krav. Hvis du har brug for visum og/eller skal være vaccineret, er du selv ansvarlig for det.


Pas og visum 

Sørg for at have et gyldigt pas allerede på bookingtidspunktet. Hvis der kræves visum til slutdestinationen og eventuelle visa ved mellemlandinger eller lufthavnsskift, er det også dit ansvar at sørge for det. Du er ansvarlig for eventuelle omkostninger, der måtte tilkomme, hvis du ikke har gyldige dokumenter med dig.

For alle rejser til eller via USA kræves en godkendt indrejsetilladelse (ESTA) og maskinlæsbart pas.

For alle rejser til eller via Canada skal alle rejsende uden visum ansøge om eTA (Electronic Travel Authorization).  

For rejse til visse lande gælder særlige bestemmelser for booket returbillet. Det er dit ansvar at tjekke dette med det respektive lands ambassade samt vedkommende flyselskab.

Vaccination

Det er dit ansvar at have alle vaccinationer samt andre nødvendige formaliteter, som kræves for rejser til det land, den rejsende planlægger at besøge. Eventuelle udgifter i tilknytning til dette betaler du selv.