Ofte stillede spørgsmål om bagage

Personlig genstand

Nogle flyselskaber tillader kun, at du medbringer én personlig genstand. Den skal kunne ligge under sædet foran dig. Kontrollér mål og vægt på flyselskabets hjemmeside.

Kun håndbagage

Nogle billetter omfatter kun håndbagage. Det er dog normalt muligt at tilføje indchecket bagage. Kontakt os for at få prisoplysninger. Bemærk! Glem ikke at kontrollere mål og vægt for din kabinekuffert på flyselskabets hjemmeside.

Kontrollér bagageinformation hos flyselskabet

Af tekniske årsager har vi ikke mulighed for at vise korrekte bagageoplysninger for hele din rejse. Kontrollér på flyselskabets hjemmeside, om bagage er inkluderet. Bemærk, at du kan få brug for flyselskabets bookingnummer, og at du finder det i dit rejsedokument under fanen "Mine bookinger" på vores hjemmeside.Hvor mange tasker må jeg medbringe?

Hvis der kun står 1 x 23 (1pc), betyder det, at du kun må checke én taske ind, som vejer maks. 23 kg. Hvis der f.eks. står 30 kg, betyder det, at du kan checke flere tasker ind med en samlet vægt på 30 kg.

Hvordan tilføjer jeg bagage, og hvad koster det?

Det afhænger af flyselskabet og af din billetklasse. Kontakt os, så kan vi gennemgå dine muligheder sammen. Vi anbefaler dog altid, at du kontrollerer, hvilke betingelser der gælder for håndbagage og indchecket bagage på flyselskabets hjemmeside. Det skyldes, at vi kun formidler bagage i henhold til flyselskabets vilkår og betingelser. Vær også opmærksom på, at nogle flyselskaber opkræver et gebyr for bagage.

For at gøre det lidt lettere for dig har vi samlet en række af de største flyselskaber på en side, hvor du kan finde information om bagage, og hvilke regler der gælder.

Header
Subject
Body
Footer