Afrejse fra København
Air France Paris
1.233 DKK /person
Air France London
1.359 DKK /person
Air France Istanbul
1.557 DKK /person
Air France Malaga
1.754 DKK /person
Air France Barcelona
2.051 DKK /person
Air France Bangkok
8.038 DKK /person

Air France

Air France

Air France et af verdens største flyselskaber

AIR FRANCE og KLM er sammen et af verdens største flyselskaber. Selskaberne fusionerede tilbage i 2004 og tilbyder i dag sine rejsende et stort globalt netværk til destinationer i hele verden. Du tilbydes størst mulig fleksibilitet med billetter som kan  kombineres, du kan rejse ud med Air France og hjem med KLM eller omvendt. Det giver dig som passager større frihed, du kan vælge tidspunkt og fly som passer til dine behov.

Air France tilbyder daglige afgange fra Danmark til Paris Charles de Gaulle lufthavnen samt til de øvrige 245 destinationer i hele verden.

Mad, komfort og underholdning ombord på Air France flyet

Når du flyver med Air France rejser du med moderne og behagelige fly. Air France har en af verdens yngste flyflåder med en gennemsnitsalder på kun 9,9 år. Der indgår altid mad og drikke i prisen når du flyver med Air France og der stilles meget høje kvalitetskrav til alt der serveres ombord. Du kan også nyde underholdning ombord på Air France flyene, der vises over 380 programmer, svarende til ca. 500 timers underholdning. Uanset om du er vild med sport, film, kultur eller underholdning har Air France noget for dig.

Check-in online og spar tid

Air France tilbyder online check-in. Undgå kø i lufthavnen og spar tid ved at lave online check-in. Vælg plads i flyet, udskrive dit bordingkort op til 30 timer før afgang og du er klar til at rejse. Det er nemt og bekvemt.

Bagageregler

Bagagereglerne varierer afhængigt af destinationen og den type billet, du har. Hvis du flyver Business eller Economy i Europa, må du medbringe en taske på op til 23 kilo. Specialbagage kan du medbringe gratis på de fleste billetklasser, så længe den ikke vejer mere end 23 kilo. Du skal også anmelde det 48 timer i forvejen.

Den tilladte bagagevægt og antallet af tasker, som du må tage med dig på rejsen, står altid på din billet eller i din rejseoversigt, hvis du rejser på elektronisk billet.

Håndbagage

Den håndbagage, du medbringer, må ikke være mere end 55 cm lang, 35 cm bred og 25 cm dyb. Her er også håndtag og alle hjul på tasken inkluderet. Håndbagagen må veje 12 eller 18 kg afhængig af rejseklasse og destination.

Du kan læse mere om Air France bagage regler på deres hjemmeside.

  1. Turkish Airlines
  1. Air France
Header
Subject
Body
Footer