Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.
Afrejse fra København
Air France Paris
879 DKK /person
Air France London
1 052 DKK /person
Air France Barcelona
1 100 DKK /person
Air France Malaga
1 684 DKK /person
Air France New York
2 714 DKK /person
Air France Bangkok
4 698 DKK /person

Air France

Air France

Air France et af verdens største flyselskaber

AIR FRANCE og KLM er sammen et af verdens største flyselskaber. Selskaberne fusionerede tilbage i 2004 og tilbyder i dag sine rejsende et stort globalt netværk til destinationer i hele verden. Du tilbydes størst mulig fleksibilitet med billetter som kan  kombineres, du kan rejse ud med Air France og hjem med KLM eller omvendt. Det giver dig som passager større frihed, du kan vælge tidspunkt og fly som passer til dine behov.

Air France tilbyder daglige afgange fra Danmark til Paris Charles de Gaulle lufthavnen samt til de øvrige 245 destinationer i hele verden.

Mad, komfort og underholdning ombord på Air France flyet
Når du flyver med Air France rejser du med moderne og behagelige fly. Air France har en af verdens yngste flyflåder med en gennemsnitsalder på kun 9,9 år. Der indgår altid mad og drikke i prisen når du flyver med Air France og der stilles meget høje kvalitetskrav til alt der serveres ombord. Du kan også nyde underholdning ombord på Air France flyene, der vises over 380 programmer, svarende til ca. 500 timers underholdning. Uanset om du er vild med sport, film, kultur eller underholdning har Air France noget for dig.

Check-in online og spar tid
Air France tilbyder online check-in. Undgå kø i lufthavnen og spar tid ved at lave online check-in. Vælg plads i flyet, udskrive dit bordingkort op til 30 timer før afgang og du er klar til at rejse. Det er nemt og bekvemt.

  1. Turkish Airlines
  1. Air France
Header
Subject
Body
Footer