Lave flypriser lige nu!

Afrejse fra København
Turkish Airlines Istanbul
1.033 DKK /person
Turkish Airlines Dubai
3.416 DKK /person
Turkish Airlines New Delhi
4.553 DKK /person
Turkish Airlines Bangkok
5.633 DKK /person
Turkish Airlines Sydney
11.264 DKK /person
Turkish Airlines Bali (Denpasar)
18.828 DKK /person

Turkish Airlines

Turkish Airlines

Turkish Airlines er Tyrkiets nationale flyselskab og blev grundlagt i 1933. Selskabet har sin hovedbase i Istanbul i Atatürk internationale lufthavn, men har også knudepunkter i Esenboğa internationale lufthavn (Ankara) og Sabiha Gökçen internationale lufthavn i Istanbul. Turkish Airlines flyver til 103 internationale destinationer og 28 nationale. I alt beflyves 134 lufthavne i Europa, Asien, Afrika, Mellemøsten samt Nord- og Sydamerika. I 2008 blev selskabet medlem af den globale flyselskabsalliance Star Alliance og havde 22 millioner passagerer.

Turkish Airlines er Europas eneste firestjernede flyselskab ifølge Skytrax. Turkish Airlines er kendt for deres høje serviceniveau samt den gode mad og drikke som serveres om bord, uden du skal betale for det. Servicekonceptet gælder både på korte og lange flyvninger med selskabet.

Turkish Airlines anses for at være Europas hurtigst voksende flyselskab, både når det gælder trafik og kapacitet. Selskabet er også det flyselskab, som har færrest fejl med forsvundet bagage blandt alle flyselskaber i verden, hvilket de er meget stolte over.

Selskabets mål og visioner er at blive Europas førende flyselskab med global dækning og være de rejsendes førstevalg af flyselskaber. Fokus skal ligge på flysikkerhed, troværdighed, produktlinjer og høj servicekvalitet. Samtidigt skal selskabet beholde sin identitet som Tyrkiets nationale flyselskab.

Vil du have høj service og god kvalitet skal du vælge at flyve med Turkish Airlines. Søg efter billige flybilletter med Turkish Airlines nedenfor.

 

 

Header
Subject
Body
Footer