Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.
Afrejse fra København
KLM Paris
933 DKK /person
KLM London
1 234 DKK /person
KLM Malaga
1 236 DKK /person
KLM Barcelona
1 236 DKK /person
KLM New York
2 817 DKK /person
KLM Bangkok
5 978 DKK /person

KLM

KLM

KLM et af verdens største flyselskaber

KLM er et af verdens største flyselskaber. KLM og AIRFRANCE fusionerede tilbage i 2004 og tilbyder i dag sine rejsende et stort globalt netværk til destinationer i hele verden. Du tilbydes størst mulig fleksibilitet med billetter som kan  kombineres, du kan rejse ud med Airfrance og hjem med KLM eller omvendt. Det giver dig som passager større frihed, du kan vælge tidspunkt og fly som passer til dine behov.

KLM tilbyder mange daglige afgange fra Danmark til Amsterdam og Schiphol lufthavnen samt til mere end 245 andre destinationer i hele verden.

Mad, komfort og underholdning ombord når du flyver med KLM
KLM har en moderne flyflåde som tilbyder god service ombord. Rejser du til en destination i Europa er mad og drikke altid inkluderet i prisen. Når dy flyver til Europa får du frisksmurt smørrebrød og på oversøsiske flyvninger kan du vælge mellem 2 varme retter når du flyver med KLM. Hvis du ønsker extra komfort på din rejse kan du vælge Economy Comfort billetten, så får du 10 cm. extra benplads og sædet kan lægges dobbelt så langt ned.

KLM tilbyder online Check-in
Hvis du vil undgå kø i lufthavnen kan du med fordel spare tid ved at lave online check-in hjemmefra. Vælg plads i flyet, udskrive dit bordingkort op til 30 timer før afgang og du er klar til at rejse. Det er nemt og bekvemt med KLM.

Flyv direkte til New York. KLM samarbejder med Delta Air Lines og kan derfor tilbyde direkte flyvninger til New York fra København og Stockholm.

Header
Subject
Body
Footer