Lave flypriser lige nu!

Afrejse fra København
KLM Paris
1.148 DKK /person
KLM Palma De Mallorca
1.537 DKK /person
KLM London
1.700 DKK /person
KLM Malaga
1.775 DKK /person
KLM Rom
1.939 DKK /person
KLM Barcelona
2.024 DKK /person

KLM

KLM

KLM et af verdens største flyselskaber

KLM er et af verdens største flyselskaber. KLM og AIRFRANCE fusionerede tilbage i 2004 og tilbyder i dag sine rejsende et stort globalt netværk til destinationer i hele verden. Du tilbydes størst mulig fleksibilitet med billetter som kan  kombineres, du kan rejse ud med Airfrance og hjem med KLM eller omvendt. Det giver dig som passager større frihed, du kan vælge tidspunkt og fly som passer til dine behov.

KLM tilbyder mange daglige afgange fra Danmark til Amsterdam og Schiphol lufthavnen samt til mere end 245 andre destinationer i hele verden.

Mad, komfort og underholdning ombord når du flyver med KLM

KLM har en moderne flyflåde som tilbyder god service ombord. Rejser du til en destination i Europa er mad og drikke altid inkluderet i prisen. Når dy flyver til Europa får du frisksmurt smørrebrød og på oversøsiske flyvninger kan du vælge mellem 2 varme retter når du flyver med KLM. Hvis du ønsker extra komfort på din rejse kan du vælge Economy Comfort billetten, så får du 10 cm. extra benplads og sædet kan lægges dobbelt så langt ned.

KLM tilbyder online Check-in

Hvis du vil undgå kø i lufthavnen kan du med fordel spare tid ved at lave online check-in hjemmefra. Vælg plads i flyet, udskrive dit bordingkort op til 30 timer før afgang og du er klar til at rejse. Det er nemt og bekvemt med KLM.

Flyv direkte til New York.

KLM samarbejder med Delta Air Lines og kan derfor tilbyde direkte flyvninger til New York fra København og Stockholm.

Afhængigt af den destination, du flyver til, og den billettype, du har, varierer også bagagereglerne. Hvis du f.eks. flyver i Europa, er den maksimale vægt for indchecket bagage en taske på 23 kg i Economy og op til tre tasker på 23 kg i Business.

Mængden af gratis bagage, du kan medbringe, afhænger af antallet af tasker eller vægt.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?

Den tilladte bagagevægt og antallet af tasker, du må tage med dig på rejsen, står altid på din billet eller i din rejseoversigt, hvis du rejser på elektronisk billet. Hvis du ønsker at medbringe mere bagage, kan det arrangeres, men du skal betale et gebyr.

For at de, der arbejder med at transportere bagage til og fra flyet ikke kommer til skade, må du hos KLM ikke medbringe en taske, der vejer mere end 32 kg. En anbefaling er at sende større og tungere bagage som gods.

Håndbagage

Håndbagagereglerne varierer afhængigt af destinationen og den type billet, du har. Generelt kan du medbringe 12 kg håndbagage i Economy og 18 kg i Business. Hvis du rejser med spædbarn, kan du gratis checke et stk. håndbagage ind på maks. 10 kg, og du kan medbringe et ekstra stk. håndbagage på maks. 10 kg.

Du kan læse mere om KLMs bagage regler på deres hjemmeside.

Header
Subject
Body
Footer