Lave flypriser lige nu!

Emirates

/files/image/emiratesplaneairlinepages420px.jpg - emiratesplaneairlinepages420px.jpg

Velkommen til Emirates, et af de mest moderne flyselskaber i verden.

Nyd premium komfort og service ombord i vores nye fly. Flyv non-stop fra København til Dubai og få videre forbindelse til mere end 120 destinationer på seks kontinenter.

Når du flyver med Emirates kan du drage fordel af vores generøse bagageregler, medbring 50 kg i First Class, 40 kg på Business Class og 30 kg i Economy Class.

Som en gratis service til First og Business Class passagerer tilbydes Chauffør Service til / fra lufthavnen. Se emirates.com for yderligere detaljer.

Slap af og lad tid flyve med "ice", vores prisbelønnet inflight entertainment system med op til 1,400 kanaler af film, spil, musik, tv samt sms og e-mail.

Uanset om det er frokost eller middag, vores måltider omfatter en række forskellige retter der er lavet til at stimulere og tilfredsstille din appetit. Vælg mellem regionalt inspirerede retter med lokale råvarer og gratis drikkevarer, herunder vin og cocktails.

Oplev Dubai med overvældende indkøbscentre i verdensklasse. Dubai er en virkelig international oase, der tiltrækker iværksættere, eventyrere og fornøjelse-seekers. Uanset om du rejser til Dubai af erhvervsmæssige grunde eller du rejser på feire til Dubai som privatperson, så er der masser at opdage og opleve.

Optjen Miles på alle Emirates flyvninger med vores frequent flyer program "Skywards". Tjek de attraktive Skywards fordele du kan opnå som medlen, find yderligere information på skywards.com


Header
Subject
Body
Footer