Lave flypriser lige nu!

Qatar Airways

Qatar Airways

Rejs med Verdens Bedste Flyselskab - til de bedste priser

Nyd en fem-stjernet tur med prisbelønnede Qatar Airways. Flyselskabet er i 2015 blevet kåret som Verdens Bedste Flyselskab af  millioner af passagerer i hele verden (Skytrax) og har også fået æren af at være Verdens Mest Pålidelige Flyselskab af rejsehjemmesiden Wanderbat baseret på blandt andet  punktlighed, bagageregler og flyflådens alder.

Alt er inkluderet med Qatar Airways
Qatar Airways fem-stjernet service er kendetegnet ved maksimal komfort og en bred vifte af underholdning, mad og drikke om bord. Qatar Airways inkluderer altid:

• mad og drikkevarer i alle kabine klasser;
• en prisbelønnet underholdningssystem med op til 2000 valg af ting som film, musik og spil;
• individuelle tv-skærme foran hvert sæde;
• 30/40 kg indchecket bagage (Economy / Business Class);
• online check-in og sædevalg.

Den rummelige og eksklusive Boeing B787 Dreamliner tager dig dagligt fra København via Doha i Qatar og videre til over 150 destinationer i hele verden. Efter en behagelig flyvning på seks timer kan alle passagerer strække ben i den topmoderne New Doha International Airport, Qatar Airways hub i Doha. Her tilbydes fremragende shopping med et af ​​verdens største taxfree områder, et stort udvalg af restauranter og caféer, afslappende og eksklusive lounges, gratis WiFi, og ikke mindst unikke aktiviteter såsom  spa og squash hal.

Prisvindende Business Class
Ombord på Qatar Airways Business Class sidder alle rejsende for sig selv i et komfortable sæde, der i år er kåret som Verdens Bedste Business Class sæde. De rummelige sæder kan laves om til en seng på over 2 meter, så den rejsende får optimal hvile. Passagererne vælger deres måltider fra en varieret à la carte-menu og beslutter selv, hvornår under flyvningen, de ønsker at få serveret deres måltider.

Velkommen ombord!

Header
Subject
Body
Footer